Сирна піца з руколою

11

0

Інгредієнти 0
Готове тісто дріжджове або ж готовий корж для піци 1шт
Помідори черрі 5шт
Рукола від Зеленої Грядки 1уп
Сир різного виду (моцарелла, росийский, сулугуні, Дор Блю і т.п. - все на ваш розсуд) 300г
Паприка або копчена паприка (рекомендуємо спробувати) 0
Орегано і прованські трави 0
Вершки 60мл
Борошно 15г
Вершкове масло 25г
Часник 1/2зуб
Томатна паста 1уп

Приготування

Вершкове масло розтопити в невеликій каструлі. Додати нарізаний часник і обсмажити його до появи більш густого аромату. Після цього часник з масла видалити.

Всипати в масло борошно, обсмажити, постійно помішуючи. Маса повинна стати однорідною. Влити вершки, також перемішуючи весь час, щоб не було грудок. Додати томатну пасту і перець, сіль за смаком.

 

Сформувати з тіста основу для піци круглої форми, тонко розкачати тісто на листі, застеленому пергаментом або взяти готовий корж. Тісто промазати оливковою олією і  соусом. Після рясно засипаємо все тертим і нарізаним сиром. Викладаємо зверху помідори і посипаємо все приправами.

 

Відправляємо в розігріту духовку при 200 градусах на 5 хвилин. Все залежить від товщини тіста і вашої духовки 5-10 хвилин не більше! Піца готова, посипаємо руколою і насолоджуємося смаком!